Υπηρεσίες

Τμήμα
RND

κεντρική μονάδα της εταιρείας

Μελέτες
Eφαρμογής

πραγματικά κοστολόγια και μετρήσιμα ενεργειακά οφέλη

Σύγχρονα
Εργαλεία

ακρίβεια και ταχύτητα σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Μελέτη Σχεδιασμός

Η ραχοκοκαλιά της εταιρείας είναι το τμήμα Σχεδιασμού και Μελετών ή αλλιώς RND όπως μας αρέσει να το λέμε. Τόσο το τμήμα πωλήσεων όσο και το τμήμα εγκαταστάσεων περιστρέφονται γύρω από αυτό. Οι πωλήσεις παίρνουν πολύτιμες πληροφορίες και διαμορφώνουν τις προτάσεις τους βάση των μελετών και των κοστολογήσεων οι οποίες γίνονται από το τμήμα μελετών και το τμήμα εγκαταστάσεων παίρνει τα σχέδια και τις απαραίτητες οδηγίες για να μπορέσει να εκτελέσει το έργο σύμφωνα με τις απαραίτητες προδιαγραφές που ορίζονται είτε από το νόμο και τον κατασκευαστή, είτε από το συμβόλαιο, τον πελάτη και την εταιρεία.

Οι μελέτες που κάνουμε δεν είναι τυπικές με σκοπό να βγάλει ένα κτήριο πολεοδομική άδεια. Είναι μελέτες εφαρμογής με πραγματικά κοστολόγια και μετρήσιμα ενεργειακά οφέλη.
Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία σε όλα τα στάδια της διαδικασίας ώστε να είμαστε γρήγοροι και ακριβείς σε ότι μετράμε, υπολογίζουμε, παρουσιάζουμε, συγκρίνουμε και αξιολογούμε.

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση ενός συστήματος είναι ένα μέρος της διαδικασίας στο οποίο δίνουμε μεγάλη σημασία. Για εμάς η εγκατάσταση ξεκινά από την αποθήκευσή του προϊόντος στις αποθήκες μας, μέχρι τη μεταφορά του με τα οχήματα της εταιρείας μας, και τελικά την τοποθέτησή του στις εγκαταστάσεις του πελάτη. Όλα γίνονται με τρόπο πιστοποιημένο και ελεγχόμενο γιατί όταν μιλάμε για προϊόντα τεχνολογίας πολλές φορές οι φθορές δεν είναι εμφανείς και μπορεί να έχουν επίπτωση στην αποδοτικότητα ή και στη διάρκεια ζωής του υλικού.

Μια βασική λειτουργία της εταιρίες είναι να εγκαθιστά τα προϊόντα και να εκτελεί τις σχετικές υπηρεσίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το προσωπικό εκπαιδεύεται και είναι εξειδικευμένο για τα έργα τα οποία αναλαμβάνει.

x ESPA SARRIS
Image SARRIS X

info@sarris-energy.gr
+30 28210-59825
Δ-Π: 8:30πμ – 16:30μμ

SOCIAL MEDIA:

Μετάβαση στο περιεχόμενο